DIONYSOS LEEUWARDEN

DIONYSOS LEEUWARDEN lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dionysos Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 9:35 Was super lekker en snel bezorgd, comments worden ook gelezen, dikke prima!
15 mei 2022 om 20:51 Heerlijk en op tijd
12 mei 2022 om 22:32 Het eten was lekker w
7 mei 2022 om 21:42 Het eten was ongeveer een halfuur te laat bezorgd en het was koud. Dat was jammer! We zagen ook dat er geen warmhoudbakken gebruikt werden. Wellicht een tip zodat het langer warm blijft .
7 mei 2022 om 20:56 Heerlijk eten altijd
7 mei 2022 om 20:26 Mixed grill voor 3 personen besteld. Bezorgtijd 1 uur. Helaas was de patat en het vlees lauw tot koud. Heel erg jammer.
6 mei 2022 om 22:43 Eerste keer besteld. Eten werd snel bezorgd, maar belangrijker; het was nog erg warm en was heerlijk van smaak! Ik ga zeker nog eens bestellen.
6 mei 2022 om 19:09 Heerlijk gegeten! Een goede prijs/kwaliteitsverhouding en het eten was er super snel. Aandachtspunt: de benaming van de kindermenu’s vind ik beetje misleidend. Je krijgt namelijk niet iets wat met ‘dora’ of ‘cars’ te maken heeft. Verder super!
5 mei 2022 om 20:51 Bezorgtijd is niet relevant omdat ik vroeger op de middag bestelde. Héérlijke souvlaki, salade, friet, rijst en sauzen. Enige verbeterpunt is de temperatuur. Eten zou warmer mogen zijn.
3 mei 2022 om 20:37 Wederom heerlijk gegeten snelle bezorging
2 mei 2022 om 14:23 Eten is heerlijk en op tijd, alleen moet altijd opgewarmd worden in magnetron.
1 mei 2022 om 21:30 Grote porties en goede kwaliteit. Binnen een half uur bezorgd. Top!!!!