DIONYSOS LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1904 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dionysos Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 7:04 Netjes, volgens de aangegeven tijd en eten is heerlijk
1 dec 2022 om 18:29 Altijd heerlijk eten! En iedereen die er werkt is super vriendelijk!
27 nov 2022 om 23:44 Het duurde even voordat het eten er was, maar absoluut het wachten waard. Heerlijk gegeten!
27 nov 2022 om 21:03 Bestel Gyros kip wat krijg je kippefilet beetje gek en half 6 bestel en je kon aangegeven om 7 uur en krijg je het half 8 en het eten was lauw en patat slap.
27 nov 2022 om 20:31 1 broodje gyros, 2 broodjes kip besteld. Van alledrie was het vlees lauw en de patat koud :-( Een beetje sla APART erbij had niet verkeerd geweest. In plaats van tomaat op de broodjes. 2 bakjes knoflooksaus gekregen voor 3 broodjes...
26 nov 2022 om 15:13 Gisteren hier besteld. Normaal gesproken duurt het even voordat het er is. En dat komt omdat wij in een buitengebied wonen. Maar gisteren was gewoon diep triest. Eten was steenkoud en daardoor totaal niet lekker
22 nov 2022 om 19:00 Zeer gied
22 nov 2022 om 18:31 Altijd snelle bezorging en heerlijk eten! Plus meer dan genoeg voor 1 persoon.
20 nov 2022 om 23:10 Het eten was koud
20 nov 2022 om 20:13 Had varkensschnitzel besteld, was louw en taai leek wel uit de diepvries te komen, was echt niet te eten. En daar betaal je 18 euro voor, schnitzel uit de supermarkt veel lekkerder.
20 nov 2022 om 19:28 De pita mix was lekker. Helaas was het eten meer koud/lauw dan warm, hierdoor was het broodje taai. Wellicht om aan de temperatuur te werkrn.
20 nov 2022 om 9:54 Heerlijk eten.